top of page

Qui som?

El Club Montroig és una entitat juvenil i familiar que ofereix activitats extraescolars formatives per als teus fills. És un centre educatiu d'activitats extraescolars i de lleure, dirigit a nois entre 9 i 18 anys. Està creada a l'any 1981 per mares i pares per promoure l’educació humana i cristiana dels fills.

La tasca educativa del club està inspirada en els valors cristians. En concret, en l’espiritualitat de l’Opus Dei, institució de l’Església Catòlica que proposa assolir la santedat cercant Déu a la vida corrent.

Volem ajudar els pares proporcionant-los un espai de formació i convivència en què els seus fills gaudeixin del seu temps de lleure en un ambient alegre i constructiu. Ens esforcem dia a dia perquè els nois, amb els seus amics, siguin cada dia millors estudiants, millors persones i millors cristians. I tot això mentre s’ho passen d’allò més bé.

El Club disposa d’una praxi de tracte i protecció del menor a disposició dels pares dels socis.

4_edited.png
012.png

Ells són el futur

Al Club Montroig, els nois fan esport, aprenen a aprofitar el seu temps d'estudi, aprenen a tocar instruments musicals, fan manualitats, gaudeixen de la naturalesa …

 

Però això són solament aspectes secundaris a la seva educació: la formació que els nois reben el club incideix en aspectes essencials, com les virtuts i els valors, que els serviran per a tota la vida, per créixer com a bons ciutadans, per ser persones amb ideals, responsables, sinceres, lleials, alegres… amics de debò dels seus amics.

Formació cristiana

L'Opus Dei és una prelatura personal de l'Església Catòlica. El missatge fonamental de l'Opus Dei és la crida universal a la santedat. Tots, i no solament els religiosos o sacerdots, podem ser sants si complim amb perfecció el nostre treball professional, com un servei a Déu i als altres.

L'Opus Dei va ser fundat l'any 1928 per Sant Josemaría Escrivá de Balaguer, i va ser aprovat definitivament per la Santa Seu l'any 1950. El 28 de novembre de 1982 va ser erigit com Prelatura personal, que era la fórmula jurídica desitjada i prevista per Sant Josemaría.

Quan Sant Josemaría va lliurar la seva ànima a Déu, l'Opus Dei estava present en els 5 continents i comptava amb més de 60.000 membres de 80 països.

pr_saintjos2b.jpg
bottom of page